سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری
سیادرکا نیوز

سیادرکا نیوز

علمی - فرهنگی - اجتماعی - هنری

کامپیوتری برای زیر تلویزیون

کامپیوتری برای زیر تلویزیون: با نانو پی سی فاکسکان آشنا شوید



شاید با وجود تبلت ها و تلفن های هوشمند دیگر کامپیوتر های رومیزی با آن کیس های بزرگ و سنگین خجالت کشیده اند و وقت کوچک شدن آنها رسیده است و به همین خاطر است که این روزها مدل های مختلفی از کامپیوترهای خانگی کوچک می بینیم که راه خودشان را به بازار باز کرده اند.


در این میان شرکت فاکسکان هم بیکار ننشسته و نانو پی سی دوست داشتی اش را به زود وارد بازار می کند. این کامپیوتری است که ابعادش تنها ۱۹ در ۱۳.۵ سانتیمتر و ضخامت اش هم کمتر از ۴ سانتیمتر است. مصرف برق آن نیز ۲۴ وات است و اگر بخواهید اندازه اش را با یک کیس معمولی مقایسه کنید متوجه می شوید که حدود ۴۰ برابر کوچک تر است.


این کامپیوتر از پردازشگر ای ام دی Brazos E450 با سرعت 1.65Ghz استفاده می کند و چیپ گرافیکی Radeon HD 6320 را دارد. اما نکته مهم دیگر این است که در این کامپیوتر از فن استفاده نشده و سیستم خنک کننده مخصوص آن سبب می شود که با یک محصول ساکت و بدون صدا مواجه باشید. بنابراین انتخابی مناسب برای مدیاسنتر خانگی خواهد بود.


حافظه آن نیز انتخابی از هارد درایو و اس اس دی است. روی آن دو پورت نانو یو اس بی 3.0 و چهار پورت یو اس بی 2.0 می بینید. به همراه پورت شبکه، اچ دی ام آی و VGA . برای تکمیل مشخصات هم می توانید روی کارت خوان ۵ کاره، وای-فای و در نهایت ورودی میکروفون و هدفون هم حساب باز کنید.


این کامپیوتر در دو مدل AT-5250 و AT-5600 با پردازشگر اینتل وارد بازار خواهد شد. قیمت هم ۲۶۰ و ۲۸۰ دلار و زمان ورود به بازار از شهریورماه خواهد بود.


آشنایی با خواص چای سبز

خواص چای سبز

http://www.hozour.com/fa/images/stories/green-tea.jpg


آشنایی با خواص چای سبز


چینی‌های باستان از خواص مفید چای سبز به خوبی آگاه بوده و از آن برای موارد پزشکی به خصوص درمان سردرد و رفع افسردگی، استفاده‌های فراوانی ‌می‌کردند.

از فواید بسیار چای سبز صحبت‌های زیادی می‌شود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب می‌دانند.


چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه‌شان است.


مروری بر خواص چای‌سبز


• برای درمان ام‌ اس مفید است.

• برای پیشگیری و درمان سرطان به کار می‌رود.

• برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.

• سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش می‌دهد.

• احتمال خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش می‌دهد.

• احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می‌دهد.

• نوشیدن چای سبز رشد سلول‌های سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش می‌دهد.

• برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماری‌های قلبی عروقی استفاده می‌شود.

• برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.

• برخی از محققان می‌گویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان ‌ با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان می‌شود، می‌توان پیشگیری کرد.

• قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا می‌برد.

• آرام‌بخش است و رفع استرس می‌کند.

• موجب کاهش وزن در افراد چاق می‌شود.


http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/6125.jpg

دسن


گریپ فروت و خواص آن

گریپ فروت و خواص آن


گریپ فروت سرخ



- سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.

- منبعی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی می باشد.

- انواع سرخ و صورتی آن  سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می سازد.

- فیبر گیاهی اش فراوان، ولی مقدار کالری اش جزئی است.

- دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از انسان در مقابل بروز سرطان و بیماری های قلبی مراقبت می کنند.

- امکان دارد در افراد حساس به مرکبات، واکنش حساسیت زا ایجاد کند. گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.

نصف گریپ فروت، افزون بر 50 درصد مقدار مجاز خوراکی توصیه شده ی (RDA) ویتامین C را در بردارد. هم چنین 325 گرم پتاسیم، 25 میکروگرم فولات، 40 میلی گرم کلسیم و 1 میلی گرم آهن دارد. یک فنجان گریپ فروت شیرین نشده( بدون شکر) مقدار 95 میلی گرم ویتامین C و بیش از 150 درصد مقدار مجاز خوراکی توصیه شده (RDA) دارد. هم چنین بسیاری از سایر مواد مغذی در چنین میوه ی تازه ای جای گرفته است.

در گذشته، بسیاری از مردم، از خوردن گریپ فروت بدون شکر، به خاطره عصاره ی تلخ و ترش آن، خودداری می کرده اند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه ی شیرین حاصل می شود.

اگر آب پرتقال یا گریپ فروت را با هم در آمیزیم، نوشابه ی نیروبخشی پدید می آید که نیاز به شیرین کردن ندارد.

به موجب برنامه های رژیم غذایی که طی سال ها از سوی سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریکا(FDA) تنظیم یافته، معلوم شده است که گریپ فروت از قدرت بی نظیری برای سوزاندن و از بین بردن چربی ها برخوردار است.

گریپ فروت، میوه ی مفیدی برای متعادل ساختن وزن بدن شمرده می شود؛ و مقدار زیاد فیبر گیاهی اش، گرسنگی را فرو می نشاند.

چنان چه می خواهید از وزن تان بکاهید، روزانه پیش ازهر خوراکی، آن را بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمن میان وعده ی ایده آلی به شمار می رود.

جالب این که گریپ فروت سرشار از پکتین (فیبر محلول)‌ است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند. وانگهی، پژوهش های اخیر حاکی از آن است که میوه ی مورد بحث، دارای مواد دیگری است که از بروز بیماری ها پیشگیری می کند.

به عنوان مثال، گریپ فروت های سرخ و صورتی، سرشار از لیکوپن هستند و این ماده، یک ماده ی آنتی اکسیدان است که به نظر می آید خطر بزرگ شدن پروستات را کاهش می دهد. محققان هنوز مکانیسم عملکرد لیکوپن را نشان نداده اند، لیکن بررسی 6 ساله ی دانشگاه هاروارد که توسط 48 هزار پزشک و سایر کارشناسان بهداشت صورت گرفت، حکایت از آن داشته است که مصرف 10 وعده مواد غذایی سرشار از لیکوپن در هفته، سبب کاهش 50 درصد سرطان پروستات می شود.

از دیگر مواد گیاهی موجود در گریپ فروت، می توان از اسیدفنولیک نام برد که مانع تشکیل نیتروزامین(مواد سرطان زا) بالیموندیدترپن و مونوترپن می شود. مواد مذکور موجب تولید آنزیم هایی می شوند که در جلوگیری از پیدایش سرطان اثر دارند و نیز بیوفلاوونویید که از عملکرد هورمون هایی که باعث رشد غده (تومور) می شود، جلوگیری می کند.

گروهی از مبتلایان به روماتیسم مفصلی، لوپوس و شماری دیگر از مبتلایان به اختلالات التهابی دریافته اند که مصرف هر روزه ی گریپ فروت نشانه های مرضی شان را کاهش می دهد. تصور می رود که این ویژگی از مواد شیمیایی گیاهی که مانع ایجاد پروستاگلاندین یعنی ماده ی التهاب زاست، ناشی می شود.

افرادی که به مرکبات حساسیت دارند، احتمالا در برابر گریپ فروت نیز از خود حساسیت نشان می دهند. این حالت ممکن است به خاطر خود میوه یا روغن موجود در پوست آن باشد.


سایر خواص غذایی و درمانی گریپ فروت


1ـ میوه ی گریپ فروت، اشتها را تقویت می کند.


2ـ گریپ فروت، عمل هضم را آسان می کند و ترشح شیره ی معدی و کیسه ی صفرا را سرعت می بخشد.


3ـ گریپ فروت دارای ویتامین C و بیوفلاوونوئید است. این ها در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند.


4ـ گریپ فروت به تولید قند و مواد حیاتی مورد نیاز بدن کمک می کند.


5ـ گل های گریپ فروت، خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و دم کرده ی آن را موقع تشنج، زکام و تب می نوشند.


6ـ اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرارآور آن زیاد می شود و سموم را از بدن خارج می کند .


7ـ گریپ فروت، خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می سازد.


8ـ گریپ فروت، ضد خونریزی بواسیر است.


9ـ گریپ فروت، میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند.


10ـ گریپ فروت، اختلالات مفصلی را درمان می کند.


11ـ گریپ فروت، برای کسانی که موهای سرشان می شکند، تجویز می شود.


12ـ گریپ فروت، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است.


13ـ گریپ فروت، علاوه بر مواد معدنی (آهن و کلسیم) دارای ویتامین های B3 ,B2 ,B1,A است.


خواص گردو

خواص گردو


آشنایی با خواص گردو -2

 آشنایی با خواص خوراکی‌ها
  : مغز گردو از جمله مغزهای پرچرب است که نه ‌تنها یکی از مقوی‌ترین اجزای آجیل‌ها به شمار می‌آید

بلکه در پخت بسیاری از شیرینی‌ها، دسرها و همچنین بعضی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد که در این میان رایج‌ترین آنها خورش فسنجان و غذایی قدیمی به نام کله‌جوش است.

خواص غذایی:


مغز گردوی خشک، طبیعتی گرم و خشک دارد در حالی که این خواص در نوع تازه آن کمتر است. مغز گردو مانند بقیه مغزهای دیگر، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی است که از آن‌جمله می‌توان به ویتامین‌های A، E، C، B1،B12، اسید فولیک، نیاسین و همچنین املاح معدنی شامل فسفر، پتاسیم، منیزیم و پروتئین اشاره کرد.

جالب توجه آن است که فسفر موجود در گردو به اندازه‌ای است که با فسفر موجود در ماهی و تخم‌مرغ تا حدی برابری می‌کند.


نگهداری:


پاییز فصل گردو است و این روزها آن را به‌راحتی می‌توان تهیه کرد. گردو را به صورت مغز شده خریداری کنید یا اگر آن را با پوست تهیه کرده‌اید آن را پیش از خراب شدن در اثر گرما، مغز کرده و پس از انتقال به کیسه‌های پلاستیکی به صورت دربسته در یخچال یا فریزر (برای طولانی مدت) نگهداری کنید. گردو در محیط بیرون از یخچال به سرعت بوی کهنگی و به اصطلاح نا می‌گیرد.


خواص درمانی:


 مغز گردو با اینکه از جمله مغزهای چرب است ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند. در ضمن نسبت به مغزهای دیگر، حاوی مقدار بیشتری اسید چرب امگا3 است.

با توجه به ویتامین A موجود در گردو، خوردن آن برای تقویت بینایی، پوست، مو و ناخن توصیه می‌شود. همچنین به علت دارا بودن ویتامین B برای تقویت اعصاب، رفع سستی و بی‌حالی و خستگی زودرس مفید است.

علاوه بر مغز گردو، پوست و همچنین برگ آن برای درمان بیماری‌های مختلف توصیه می‌شود؛ به عنوان مثال می‌گویند جوشانده برگ گردو برای درمان بیماری‌های قند، گل‌مژه، نرمی استخوان، اگزما، نقرس، روماتیسم و کم‌خوابی مفید است.


یک قاشق سوپ‌خوری گردوی خرد شده چه دارد؟


انرژی پروتئین کربو هیدرات چربی فیبر
3/ 47 کیلو کالری   9/ 1 گرم  94/ 0 گرم 4/4 گرم  39/ 0 گرم

خواص تمشک

خواص تمشک



 

تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید و گاهی آن را می کارند.

 

نام های دیگر تمشک، توت وحشی و سه گلی است. ساقه های تمشک نرم و به رنگ قرمز و دارای خارهای دراز است. برگ های آن متفاوت و بیضی شکل و اطراف آن کنگره کنگره و به شکل دندانه های اره ای است.

 

گل های تمشک به رنگ های سفید، صورتی یا به صورت خوشه در ماه های مرداد پدیدار می شود و تا مهر دوام می آورد.

 

 

قسمت های مورد استفاده بوته تمشک عبارتند از : میوه ، برگ، تخم ، دانه و گل .

 

 

● خواص


۱) جوشانده ۲۵ گرم از برگهای تمشک در یک لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.

 

۲) تمشک سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.

 

۳) تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.

 

۴) تمشک یبوست مزاج را معالجه می کند.

 

۵) تمشک برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.

 

۶) تمشک خون را قلیائی می کند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.

 

۷) شربت تمشک برای بیماران مبتلا به سرخک و مخملک تجویز شده است.

 

۸) تخم و دانه ای که درتمشک وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشکی مزاج به طور طبیعی بسیارمؤثر است و سبب می شود که یبوست به کلی رفع گردد.

 

۹) شربت تمشک، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.

 

۱۰) خوردن تمشک برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.

 

۱۱) جوشانده ۲۰ تا ۵۰ گرم گل تمشک یا برگ تمشک در یک لیتر آب برای درمان ترشحات زنانگی، خونریزی در فواصل قاعدگی ، اخلاط خونی، وجود خون در ادرار، گریپ، گرفتگی صدا، آب آوردن نسوج و بیماری های پوستی اثر شفا بخش دارد. جوشانده را بعد از هر وعده ی غذا یک استکان می خورند.

 

۱۲) جوشانده گل یا برگ تمشک( به روشی که گفته شد) در استعمال خارجی برای درمان زخم های دهان، ورم لثه، درد گلو و ورم لوزه ها بکار می رود و بیمار با غرغره کردن این جوشانده دهان را می شوید.

 

۱۳) جوشانده برگ تمشک اسهال و ورم روده را معالجه می کند، بدین منظور باید ۴۰ تا ۵۰ گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن، روزی سه بار، هر بار یک فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

 

۱۴) جوشانده فوق برای تسکین درد معده از هر نوع که باشد مانند ترشی معده، نفخ و گاز شکم و تشنج معده مؤثر است.

 

۱۵) خوردن جوشانده برگ تمشک به مقدار ۳ تا ۴ فنجان در روز و بین غذاهای اصلی، بند آوردن ادرار را معالجه می کند وبهترین دارو بر ضد درد کیسه مثانه است.

 

۱۶) اگر ۴۰ تا ۵۰ گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب بریزید و آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشانده و پس از ۱۰ دقیقه دم کشیدن و صاف کردن آن، به مقدار ۳ فنجان در روز بین غذاهای اصلی بنوشید، دردهای نقرسی و بسیاری از انواع رماتیسم را آرام می کند.

 

۱۷) اگر ۱۰۰ گرم برگ خشک تمشک را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از دم کشیدن و صاف کردن آن را به عنوان محلول شستشو برای شستن بیماری برفک، جوش های صورت و یا هر نوع تحریکات دیگر پوست به کار ببرید ، اثر شفابخش دارد.

 

۱۸) تمشک دارای خاصیت ضد عفونی کننده است.

 

۱۹) تمشک به علت دارا بودن ویتامین های C وK برای اوره و فشار خون مفید است.

 

۲۰) برای معالجه کک و مک، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازکی از تمشک به مدت یک ساعت روی صورت بمالید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کک و مک صورت از بین برود.

 

۲۱) برگ تازه تمشک را اگر بپزند و روی محل بیماری های پوستی قرار دهند، بیماری را التیام می دهد.

 

۲۲) گوشت پردانه تمشک، دارای خواص توت فرنگی است و ترشی خون را از بین می برد.

 

۲۳) تمشک،عرق آور است؛ لذا بهترین زهکش سوراخ های پوست است.