بر اساس یک مطالعه، نوشیدن آب یخ، شیر، چای سبز، سرکه سیب و نوشیدنی های سویا به سوزاندن چربی شکم کمک می کند.
آب یخ
نوشیدن آب یخ به بدن کمک می کند تا کالری های بیشتری را بسوزاند.با نوشیدن آب یخ بدن مجبور می شود تا برای هم تراز کردن دمای آب یخ با دمای بدن کالری بیشتری را بسوزاند.
براساس نتایج یک مطالعه که در آلمان انجام شده است، نوشیدن دو لیوان آب یخ میزان سوخت و ساز بدن را دست کم 30 درصد افزایش می دهد.
شیر
از دیگرنوشیدنی هایی که به سوزاندن چربی های اطراف شکم کمک می کند ، شیر است. شیر به نوشیدنی معروف است که موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود. از شیر؛ خامه، بستنی و دیگر لبنیات تهیه می شود.
اما بیشتر مردم فراموش می کنند که شیر مملو از کلسیم است و کلسیم می تواند به کاهش چربی کمک کند چرا که کلسیم سرعت شکست سلول های چربی را افزایش می دهد.
با این وجود باید توجه داشت که نباید هر روز مقدار زیادی شیر مصرف کرد زیرا این کار موجب چاقی می شود.
چای سبز
چای سبز سومین نوشیدنی است که به سوزاندن چربی بدن کمک می کند.
چای سبز یک تاثیر متابولیک دارد که سیستم سوخت و ساز بدن را تا 4 درصد افزایش می دهد.
این میزان برای بیشتر مردم معادل سوزاندن 70 کالری اضافی در روز و یا از دست دادن 3 تا هفت پوند در سال است.
این نوشیدنی دارای کاتچین است که سطوح ترشح یک ماده شیمیایی را در مغز که موجب افزایش سرعت سوخت و ساز می شود، افزایش می دهد.
چای سبز با مهار حرکت گلوکز در سلول چربی از ابتلا به چاقی جلوگیری می کند.
سرکه سیب
سرکه سیب چهارمین نوشیدنی است که به سوزاندن چربی بدن کمک می کند. سرکه سیب همچنین موجب سم زدایی از کبد می شود . سم زدایی از کبد عامل مهم و اساسی در سوزاندن چربی به شمار می رود زیرا کبد به سوزاندن چربی های ذخیره شده در بدن کمک می کند.
همچنین کبد به صورت یک کاتالیست عمل می کند که سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند.
برخی مردم ادعا می کنند که سرکه سیب می تواند چربی غذاهایی را که مصرف می کنیم قبل از این که جذب بدن شود، دفع کند.
توصیه می شود که قبل از مصرف غذا دو قاشق غذاخوری سرکه سیب با آب مصرف شود.
نوشیدنی سویا
نوشیدنی های مخلوط با سویا و یا پروتئین گندم پنجمین نوشیدنی است که به بدن در سوزاندن چربی کمک می کند.
سویا و پروتئین گندم از جمله بهترین منابع پروتئین هستند.
از آنجایی که این پروتئین ها به شکل مایع هستند مصرف آنها در مقایسه با منابع جامد سریعتر و ارزانتر است.
استفاده از هردو این نوشیدنی ها موجب افزایش سوخت و سازبدن می شود همچنین آنها از عضلات محافظت می کنند و موجب تقویت آنها می شود.
ایرنا نیز با اشاره به تاثیر برخی مواد در افزایش سوزاندن چربی در بدن نوشت: هرچه مقدار عضلات حفاظت شده بیشتر باشد میزان چربی که بدن می تواند بسوزاند ، بیشتر می شود.
اضافه کردن این مواد غذایی به رژیم روزانه خود یک زندگی سالم و طولانی را برای ما رقم می زند سلامتی ما را تضمین می کند.
گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی های قرمز سرشار از آنتی اکسیدان لیکوپن هستند که می توانند خطر ابتلا به سرطان ریه پروستات مثانه و پوست را کاهش دهند.
گردو:
این ماده غذایی سرشار از امگا است که باعث ضد التهاب فنول ها می شود و ویتامین های موجود در گردو و در بادام و بادام زمینی نیز وجود دارد.
اسفناج:
یک منبع غنی گیاهی از امگا 3 و فولات است که ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و پوکی استخوان را کاهش می دهد.
افزایش فولات در بدن جریان خون را افزایش می دهد و باعث افزایش میل جنسی می شود.
جو:
سرشار از فیبر محلول است و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد.
هویج:
سرشار از کارو تنوئید است که باعث کاهش شرایط التهابی مثل آسم می شود می تواند جایگزین سیب زمینی کدو و انبه شود.
زغال اخته:
سرشار از آنتی اکسیدان است که با دیابت مبارزه می کند برای تقویت حافظه ضروری است و این میوه غنی از ویتامین های A و C است که سلامتی قلب و عروق را تقویت می کند.
مهمترین رهنمود اسلام درمورد غذا خوردن :
نخستین و مهمترین رهنمود اسلام اینست که :
آنچه انسان مصرف می کند باید از راه مشروع تهیه شده و حلال باشد .
دوم: آداب غذا خوردن
آنچه رعایت آنها در هنگام غذا خوردن سفارش شده است :
الف: تدبر در اینکه انواع خوراکیها چگونه در نظام هستی پدید آمده اند .
ب: آغاز خوردن غذابا نام ویاد خدا
ج :آغاز کردن غذا با نمک ( در صورتیکه فرد سالم بوده و نمک برایش ضرر نداشته باشد .
د: آغاز کردن از سبک ترین غذاها
ه : نخوردن غذای گرم و خوردن غذای نیمه گرم قبل از سرد شدن
و:خوردن با دست راست
ز : کوچک گرفتن لقمه
ح:خوب جویدن غذا
ط: طولانی کردن نشستن برسر سفره
ی:گرامی داشتن نان و نگذاشتن آن زیر ظرف غذا
ک: دست کشیدن از خوردن غذا پیش از سیر شدن کامل و در حالی که قدری از اشتها با قی است .
ن: خوردن از قسمت جلوی خود
ل: نگاه نکردن به لقمه دیگران
ر:رعایت حقوق دیگران در آنچه برسر سفره است .
ق: آغاز شدن غذا به وسیله کسی که صاحب سفره است و یا کسی که بزرگتر مجلس است .
و: ادامه دادن صاحب سفره به خوردن تا سیر شدن همه کسانی که بر سر سفره نشسته اند .
ز: بلند شدن از سر سفره ،قبل از برچیدن آن
آنچه هنگام غذا خوردن باید ترک کرد :
الف : زیاده روی در کیفیت و کمیت غذا
ب: نکوهش غذایی که نسبت به آن بی میل است .
ج: دمیدن در غذا
د: خوردن با دست چپ
ه : خوردن با یک انگشت یا دو انگشت
و : بلند آروغ زدن
ز: پاک کردن زیاداستخوانها
ح:آب خوردن در میان غذا
ط: آب خوردن ،پس از خوردن گوشت
ی: خوردن ،در حال سیری
سوم : حالاتی که غذا خوردن در آن حالات نهی شده است :
غذا خوردن به شیوه متکبران مثلاً در حال "تکیه زده " ،" خوابیده به شکم " ، " دراز کشیده " ،" ایستاده" همچنین غذا خوردن درحال راه رفتن و جنابت نیز بسیار نهی شده است .
چهارم : توصیه به هم غذا شدن با دیگران
مهمترین عامل ریزش مو، می تواند رژیم غذایی نامتعادل باشد.هنگامی که تغذیه فولیکول مو بطور کامل باشد، موی سالم ایجاد میشود ولی هنگام تغذیه ناقص این بخش ، سلولهای این ناحیه دچار سوء تغذیه شده و به تدریج میمیرند و یا وظیفه خود را به درستی انجام نمیدهند. کاهش نمک مصرفی ، حذف یا محدود کردن مصرف اسید چرب اشباع ، کاهش مصرف آجیل ، شکلات ، غذاهای سرخ کردنی و پرادویه و مصرف فراوان آب ، سبزی و میوه تازه میتواند در جلوگیری از سفید شدن مو و ریزش آن ، ابتلا به شوره سر و شکنندگی مو مفید باشد.رژیم غذایی باید حاوی انواع مواد غذایی باشد.برای کاهش و درمان ریزش مو، غذای پر پروتئین و آهن کافی، لازم است.همچنین مصرف میوه ها، سبزی های تازه، سالادها و…نیاز است.
در این بخش به بررسی
تأثیر مواد مغذی موجود در میگو بر بدن انسان پرداخته میشود:
میگو دارای موادی به نام پورین است که میتوانند در بدن به اسید اوریک تبدیل شوند. تجمع بیش از حد پورینها و اسیداوریک نیز در بدن موجب تشدید عوارض بیماریهایی مانند نقرس و سنگ کلیه میشود. به همین دلیل بهتر است بیماران کلیوی یا مبتلایان به نقرس، مصرف میگو را محدود کنند یا از مصرف آن خودداری نمایند.