ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
به کارمندان توصیه می شود هر روز وسایل خود را با مواد ضدعفونی کننده تمیز کنند و پس از تماس با محل های آلوده ای مانند دستگیره در یخچال در مایکروفر و دستگیره در که همه با آن ها تماس دارند، دست هایشان را بشویند.
فراموش نکنید تماس دست با چشم ها، بینی و دهان موجب انتقال میکروب های بیمار زا به بدن می شود و شستن مرتب دست ها یکی از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا در محل کار است البته به شرطی که دست ها با آب گرم و مواد شوینده دست کم برای مدت 20 تا 30 ثانیه شسته شوند.
توصیه می شود: هر کسی که بیمار شود برای جلوگیری از انتقال آلودگی به دیگران از رئیس و صاحب کارش بخواهد تا به او مرخصی بدهد تا او استراحت کند زیرا تنها راه اصلی درمان آنفولانزا و سرماخوردگی استراحت است با استراحت تیم ایمنی و دفاعی بدن تقویت می شود و از شیوع و گسترش میکروب ها جلوگیری می شود.
هنگامی که سرما می خورید هر 1 ساعت دست و صورت خود را با آب بشویید و دهان خود را مسواک بزنید زیرا با این کارها سرعت رشد و تکثیر میکروب ها کاهش می یابد و روند درمان و بهبودی سریع تر انجام می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران